Bespaar nu 20% op ons hele assortiment palmbladeren! De getoonde prijzen zijn al afgeprijsd.

Ijscontainers - zo divers als jouw ijscreaties

Roomijs met chocolade en noten, kleurrijk fruitijs met zoet fruit - wat is er beter? IJs hoort gewoon bij de zomer. Maar met het genot van ijs komt helaas ook afval. Nog steeds belanden tonnen plastic ijsbekers, rietjes en ijslepels in verbrandingsovens of zelfs in de natuur. Gelukkig zijn er tegenwoordig uitstekende, duurzame alternatieven tegen betaalbare prijzen.

Ijsbekers van karton

Als wegwerpservies is de wafelhoorn eigenlijk onverslaanbaar. Je kunt geen afval beter vermijden dan de verpakking op te eten. Alleen zijn wafels lastig vast te houden en niet geschikt voor langdurig transport. Bovendien kan het ijs snel smelten en over je handen druipen. Wegwerpijsbekers van karton zijn vaak de handigere oplossing. De kartonnen biologisch afbreekbare ijsbekers van ecobiopack zijn gemaakt van FSC-gecertificeerde productie. De olievrije coating voorkomt betrouwbaar dat de beker week wordt, zonder het milieu te belasten. De hoogwaardige ijsbekers zijn verkrijgbaar in wit, bruin en kleurrijke ontwerpen met bijpassende deksels. Ze zijn geschikt voor warme en koude gerechten en kunnen temperaturen aan van -40 tot 105°C. Voor de grote trek (of de familieportie vanille-ijs) bieden we ook bekers met een inhoud tot 400 ml aan. De kleinste bekers hebben een inhoud van 75 ml.

Om meer kleur en persoonlijkheid aan je aanbod toe te voegen, kun je je ijsbekers ook individueel laten bedrukken met je logo.

Op naar de ijscups, klaar om te lepelen!

Bij ons vind je naast milieuvriendelijke ijscups ook servetten en ijslepels voor elke creatie, of je nu een grote of kleine ijshonger hebt. Voor je bedrukte en onbedrukte ijscups heb je ook het juiste bestek nodig. Daarom hebben we ook ijslepels in ons assortiment. Net als onze kartonnen ijscups zijn de ijslepels verkrijgbaar in wit en bruin en zijn ze FSC-gecertificeerd. Ondanks dat ze ongecoat zijn, is er geen risico op inzakken. Het hoogwaardige, dichtgeperste papier blijft vormvast en heeft bovendien een prettige mondgevoel.

Wil je naast ijs ook andere desserts serveren, dan bieden we bekers als een lichtwegwerp alternatief voor glas. Gebruik de gecertificeerde en ecologisch afbreekbare transparante PLA-bekers om je heerlijke snacks van vers fruit, yoghurt of room te presenteren. De dessertbekers hebben een vulcapaciteit van 75 ml tot 150 ml en zijn geschikt voor koude gerechten tot 40°C.

Onze producten zorgen ervoor dat je klanten zorgeloos van hun ijs kunnen genieten. In onze online winkel vind je alles over het assortiment, de prijzen en opties voor de individuele vormgeving van je bestelling. Al onze producten zijn van teelt tot productie 100% CO2-gecompenseerd. Meer informatie over onze materialen vind je in onze gids.