Ons magazijn is in beweging!

Er kunnen momenteel vertragingen optreden. Je kunt er zeker van zijn dat we ervoor zorgen dat je goederen zo snel mogelijk worden geleverd.

Bedankt voor je begrip!

Colofon

Informatie volgens § 5 TMG

Greenbox GmbH & Co. KG
Schwachhauser Heerstraße 266 b
28359 Bremen

Handelsregister: HRA 28500 HB
Registergericht: Amtsgericht Bremen

Vertegenwoordigd door:
Greenbox Verwaltungs-GmbH
Schwachhauser Heerstraße 266 b
28359 Bremen

Vertegenwoordigd door:
Michael Brink

Handelsregister: HRB 19723 HB
Registergericht: Amtsgericht Bremen

Contact

Telefoon: +49 (0)421 / 246 87 87 0
Fax: +49 (0)421 / 246 87 87 8
e-mail: info@ecobiopack.nl

Omzetbelasting ID

Omzetbelasting-identificatienummer volgens § 27 a Umsatzsteuergesetz:
DE324590347

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 Abs. 2 RStV

Michael Brink
Schwachhauser Heerstraße 266 b
28359 Bremen

EU-geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt ons e-mailadres in bovenstaand impressum.

Beslechting van consumentengeschillen / universele geschillencommissie

Wij zijn niet bereid of verplicht deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 lid 1 TMG verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop een concrete inbreuk op de wet bekend wordt. Wanneer wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhouden waren op het tijdstip van verlinken niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding niet redelijk. Indien wij kennis nemen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de beheerders van de site gemaakte inhoud en werken op deze pagina's vallen onder het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie, of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van het auteursrecht vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks kennis nemen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer wij kennis nemen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

Het auteursrecht op door de auteur gecreëerd materiaal is voorbehouden. Vermenigvuldiging of gebruik van objecten zoals afbeeldingen, diagrammen, geluiden of teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur.

Handelsmerken

GREENBOX is een geregistreerd handelsmerk.

Beeldbronnen & pictogrammen

 • ITTIGallery/Shutterstock.com
 • Daisy Daisy/Shutterstock.com
 • RecycleMan/Shutterstock.com
 • pticelov/Shutterstock.com
 • Henri Koskinen/Shutterstock.com
 • goffkein.pro/Shutterstock.com
 • Isabella holmgren/Shutterstock.com
 • Photographee.eu/Shutterstock.com
 • Isarapic/Shutterstock.com
 • adirekjob/Shutterstock.com
 • nicepix/Shutterstock.com
 • Icons made by Freepik from www.flaticon.com