Bespaar nu 20% op ons hele assortiment palmbladeren! De getoonde prijzen zijn al afgeprijsd.

CO2-Portaal

Heb je je ooit afgevraagd wat je eigen CO2-voetafdruk is? Hoe hoog je consumptiegedrag of energieverbruik is en hoe je CO2 kunt besparen? Om precies dat te ontdekken, bieden we nu de mogelijkheid om een CO2-Portaal te gebruiken. Hierdoor kun je de gecompenseerde CO2-uitstoot van je geenbox-bestelling bekijken!

Waarom moeten we CO2 verminderen?

CO2 speelt als broeikasgas een grote rol in klimaatverandering. Door verbranding van fossiele brandstoffen neemt de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer toe en leidt tot een stijging van de gemiddelde temperatuur op aarde. Het milieu blijft hier niet gespaard van - de effecten zijn ingrijpend. Verzuring van de oceanen, het afsterven van bossen en het verlies van biodiversiteit zijn slechts enkele voorbeelden van de groeiende belastingen. Door deze ontwikkelingen neemt het risico op verhoogde rampen voor de mensheid toe.

Het belang van het CO2-Portaal

Om tegenmaatregelen te nemen en bewustzijn te creëren, helpt het om je bezig te houden met het onderwerp. Daarom hebben wij bij greenbox ervoor gekozen om voor onze klanten een CO2-Portaal te creëren dat eenvoudig en gratis toegankelijk is. Het CO2-Portaal biedt ons een geschikte informatiebron om feiten en gegevens over CO2-uitstoot toegankelijk te maken en te begrijpen.

Wat is een CO2-Portaal en hoe werkt het?

Met het greenbox CO2-Portaal krijg je de mogelijkheid om rekening te houden met en je eigen CO2-voetafdruk te beheren. Om dit te genereren, worden je greenbox-bestellingen die broeikasgassen veroorzaken, berekend. Maar wat dan? De beschikbare gegevens helpen je om duurzamer en milieuvriendelijker te handelen. In het CO2-Portaal vind je tips over hoe je praktische oplossingen kunt implementeren om een groenere toekomst te creëren.

Gebruik nu ons CO2-Portaal

Onze geenbox klanten kunnen nu gemakkelijk en snel een gratis certificaat laten genereren dat de gecompenseerde CO2-uitstoot van bestellingen bij geenbox laat zien. Hiermee krijg je een individueel bewijs om je bestellingen te kunnen traceren.

Maar met het certificaat hoeft het niet te eindigen - leid je een groot bedrijf en verlies je soms het overzicht op het gebied van duurzaamheid? Daar zijn wij om je te helpen en op verzoek snel en praktisch een samenvatting van je uitstoot te maken. Dit is vooral interessant voor onze grote klanten, omdat daar alle artikelen en hun gecompenseerde uitstoot per soort en productgroep worden vermeld. Zo krijg je een nauwkeurig overzicht van je bestelling en de veroorzaakte uitstoot rechtstreeks in je inbox!

Probeer nu ons gratis greenbox CO2-Portaal uit!

Je dorst naar kennis is nog niet gelest? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze Duitse ecobiopack-nieuwsbrief voor meer informatie, nuttige tips of spannend productnieuws. Krijg € 5 extra korting¹ op je volgende bestelling.

Uw registratie kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je bent succesvol geregistreerd.

¹Verwijderbaar vanaf een aankoopwaarde van €50 en eenmalig als nieuwsbriefabonnee:in. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Uitschrijving is te allen tijde mogelijk.

Uw voordelen:
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Opwindend nieuws
  • Nuttige tips
  • Nieuwe producten