CO2 gecompenseerd
Duurzaam materiaal
Gratis verzending vanaf 200€
Samples

Career

Al 10 jaar staan wij voor duurzame verpakkingen voor foodservice, gemaakt van hernieuwbare en gerecyclede grondstoffen. Als e-commerce handelsonderneming bieden wij onze klanten in binnen- en buitenland een breed assortiment aan food service verpakkingen die hoofdzakelijk gemaakt zijn van hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstoffen.

Maak deel uit van het team!

Wil je deel uitmaken van ons team in Bremen?

U kunt actuele vacatures vinden op onze Duitse Indeed profielen bij Greenbox of ons moederbedrijf Bionatic.

Geen van de geadverteerde posities is geschikt voor u? Stuur ons dan uw speculatieve aanvraag naar personal@greenbox.bio!

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!
Uw Greenbox-team

We trainen

Ben je op zoek naar een veelzijdige stage met een online focus in een sector met toekomst? Dan zit u bij ons helemaal goed, want wij leiden u op tot koopman in e-commerce. Onze onlineshops vormen het hart van ons in Bremen gevestigde bedrijf. Van daaruit verkopen wij duurzame verpakkingen voor foodservice zowel B2B als B2C in 38 landen. Als middelgrote handelsonderneming kunt u kennismaken met alles van inkoop en verkoop tot boekhouding, online marketing en natuurlijk e-commerce. U zult deel uitmaken van een jong, dynamisch team waarin u niet alleen zult kunnen meekijken, maar ook zelf aan de slag zult gaan.

Felsiger Gebirgskamm mit schneebedeckten Gipfeln