Ontdek nu onze zomerartikelen  ☀️🍹

Carrière

Ons bedrijf groeit dynamisch en onze producten genieten van een toenemende vraag. We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. We zijn een innovatief bedrijf met korte besluitvormingsprocessen en een positieve werkomgeving. Als je deel wilt uitmaken van ons team van 70 leden, kijken we uit naar je sollicitatie!

Word een deel van ons

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk onze Bionatic-website of ons Indeed-profiel en ontdek onze huidige vacatures.

Als geen van de aangeboden functies geschikt voor u is, stuur ons dan gerust uw spontane sollicitatie naar personal@greenbox.bio.

We kijken ernaar uit om u te leren kennen en samen met u te groeien!

We leiden op

We leiden u op tot handelaar in e-commerce.

Bij ons kunt u een veelzijdige opleiding met een online focus volgen in een toekomstgerichte branche. Onze online winkels zijn het hart van ons bedrijf in Bremen. Van daaruit verkopen we duurzame foodservice-verpakkingen zowel B2B als B2C in 38 landen. Als middelgroot handelsbedrijf bieden wij u de mogelijkheid om alle aspecten van het bedrijf te leren kennen, van inkoop en verkoop tot boekhouding, online marketing en natuurlijk e-commerce. U wordt deel van een dynamisch, innovatief team waarin u niet alleen kunt kijken, maar ook zelf aan de slag kunt.

We bieden ook opleidingen aan in andere gebieden, waaronder:

Kauffrau/Kaufmann im Groß- und Außenhandel

Mediengestalter:in für Digital- und Printmedien

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze opleidingsmogelijkheden, bezoek dan onze Bionatic-website of neem direct contact met ons op via e-mail.