Ons magazijn is in beweging!

Er kunnen momenteel vertragingen optreden. Je kunt er zeker van zijn dat we ervoor zorgen dat je goederen zo snel mogelijk worden geleverd.

Bedankt voor je begrip!

Partnerbank

Wij zijn een holistisch duurzaam bedrijf, dus hebben we natuurlijk een groene partnerbank nodig. Daarom werken wij samen met GLS Bank - naar eigen zeggen 's werelds eerste eco-bank.

GLS Bank - onze partner sinds 2016

Helaas staan banken over het algemeen minder bekend om hun transparantie en betrokkenheid, dus zochten we een bijzondere partner en die vonden we in 2016 met GLS Bank. Dit buitengewone bankconcept verbindt mensen en bedrijven die geld willen investeren met projecten en bedrijfsideeën die op duurzaamheid gericht zijn.

GLS Bank omschrijft zichzelf als een sociaal-ecologische bank die zich consequent richt op duurzaamheid en transparantie. Al meer dan 40 jaar begeleidt zij sociaal-ecologische ondernemingen en investeert zij in:

  • ecologische landbouw
  • hernieuwbare energieën
  • huisvestingsprojecten
  • sociale projecten
  • educatieve projecten

De bank is een coöperatieve bank die eigendom is van meer dan 40.000 mensen met als doel humaan bankieren. Naast diverse andere onderscheidingen werd GLS Bank in 2012 onderscheiden met de Duitse duurzaamheidsprijs als "Duurzaamste onderneming van Duitsland".

Voor meer informatie over onze partnerbank kunt u terecht op de website van GLS.