Klimaatneutraal
Organisch
Duurzame verpakking

Custom Print

Custom print

Met individuele verpakkingen maakt u indruk

Gebruik de verpakkingen van uw keuze als reclamevlak door ze te laten bedrukken met uw logo, een slogan of een bijzondere bedrukking. Op die manier maakt u van uw klanten letterlijk reclamedragers en verankert u uw merk en uw producten dieper in het bewustzijn van uw (potentiële) kopers. Daarnaast zijn individueel bedrukte take-awayverpakkingen sterk in opkomst.  
Een groot deel van onze milieuvriendelijke artikelen kunnen geheel naar uw wens worden bedrukt. De meeste vraag is echter naar onze composteerbare biologische drankenbekers en dat is de reden dat we hier gedetailleerder ingaan op de bedrukkingsmogelijkheden van deze bekers.
Maar uiteraard kunt u bijvoorbeeld ook kartonnen burgerdoosjes, soepkommen, blokbodemzakken of draagtassen voorzien van uw branding. Neem contact met ons op als u wilt weten of het door u gewenste artikel individueel kan worden bedrukt.

Eigen verpakkingvormen en verpakkingsformaten

Wanneer u bent geïnteresseerd in een speciaal voor u en op uw behoeften afgestemde verpakking, is het een goed idee m daarover met ons van gedachten te wisselen. Over het algemeen is er veel mogelijk en zijn de mogelijkheden alleen beperkt door de grootte van de oplage, het materiaal en het daarmee samenhangende productieprocedé. Verpakkingen en serviceartikelen van palmblad en karton kunnen relatief eenvoudig ook in speciale vormen en formaten worden gefabriceerd. Bij artikelen van biokunststof zijn de fabricagegereedschappen complexer en kostbaar, zodat bedrukken alleen bij grotere aantallen een optie is.

Bedrukken van bekers al mogelijk bij kleine oplagen

Wij kunnen al speciaal voor u bedrukte drankenbekers leveren vanaf een oplage van 1.000 stuks. Als uw wegwerpbeker alleen moet worden voorzien van een logo, is het mogelijk om dat te doen met een kwalitatief hoogwaardig stempelprocedé in maximaal twee kleuren.

Als u een bedrukking in meer kleuren of de hele buitenkant van de beker bedrukt wilt hebben, bieden wij de mogelijkheid om de composteerbare bekers te voorzien van een bekersleeve. Het voordeel van dit procedé is dat een deel of het gehele buitenoppervlak in meerdere kleuren kan worden bedrukt.

Printbekers worden voordeliger vanaf 25.000 stuks, omdat de bedrukking dan al voor het stansen en vormen van de beker op de plano vellen karton wordt aangebracht. Daardoor vervalt de prijsverhogende achterafbewerking van de bekers.

Bij bedrukking in de fabriek kunt u kiezen voor zowel een volledige als een gedeeltelijke bedrukking van het buitenoppervlak van de beker en daarnaast zijn steunkleuren mogelijk.

Bekerformaten en bekervormen

Het maakt niet uit of u kleine espressobekers van 100 ml/4 oz, een medium 'To Go'-koffiebeker met een vulvolume van 200 ml/6 oz of een grote wegwerpbeker voor 400 ml/16 oz of 500 ml/20 oz nodig hebt; wegwerpbeker zijn er in de meest uiteenlopende formaten.
Naast de voordelige variant, de bedrukte enkelwandige kartonnen beker, is het ook mogelijk om dubbelwandige bekers te voorzien van de door u gewenste bedrukking. Bij gebruik voor hete dranken hebben die het voordeel dat ze naar buiten toe beter isoleren en dus prettiger beet te pakken zijn.

De premium-oplossing wordt gevormd door speciaal voor u bedrukte stabiele ribbelbekers. De ribbels zijn erg fijn, zodat uw bedrukking ook op deze hoogwaardige bekers geweldig tot zijn recht komt. Door de drie lagen kunnen ze ook gevuld met hete dranken uitstekend worden vastgehouden.

Stap voor stap naar de door u gewenste beker

Wij adviseren u graag bij al uw verdere vragen over speciaal bedrukte bekers en doen u een op uw behoeften afgestemde aanbieding. Wanneer u nog twijfelt over het formaat en het soort beker (enkelwandige, dubbelwandige of ribbelbeker) voor u het beste geschikt is, sturen we u op verzoek vrijblijvend monsterbekers op. Het is ook mogelijk om monsters aan te vragen met reeds geproduceerde bedrukkingen, zodat u een indruk krijgt van de kwaliteit van de bedrukking.

Als u uw keuze voor het formaat en het soort beker hebt bepaald, ontvangt u van ons een sjabloon voor de vormgeving van de bedrukking.

Als u al beschikt over een ontwerp kunt u ons dat gewoon toesturen. Onze fabriek past dit zo nodig aan het betreffende sjabloon aan en controleert hoeveel kleuren voor de bedrukking nodig zijn.

We verzoek u uw ontwerp aan ons toe te sturen als drukklaar bestand, bij voorkeur als gevectoriseerd AI-, EPS- of PDF-bestand.
Voor we gaan drukken ontvangt u van ons ter goedkeuring een digitale proefdruk, waarvoor u overigens geen kosten in rekening worden gebracht. Daarnaast is het mogelijk om een met uw ontwerp bedrukte beker te bestellen. Daaraan zijn wel kosten verbonden. Wij adviseren u bij complexe ontwerpen of grotere oplagen gebruik te maken van deze mogelijkheid. Op die manier kunt u het eindresultaat tot in detail controleren voor de oplage wordt gefabriceerd.

Zodra u de lay-out hebt goedgekeurd en u ons de drukopdracht hebt toegestuurd, ontvangt u van ons een orderbevestiging en de factuur voor een aanbetaling van 50% van het factuurtotaal. Dan begint onze fabriek met de productie van uw bekers. Nadat de bekers zijn vervaardigd ontvangt u de goederen van ons. Pas dan dient u het resterende tweede deel van het factuurtotaal te voldoen.
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw bedrukte bekers bij ons op te slaan en ze pas op afroep te factureren. Neem contact met ons op als deze mogelijkheid voor u interessant is.

Levertijd van bedrukte verpakkingen

Omdat voor het eigenlijke productieproces en de uitlevering eerst het ontwerp en het sjabloon zorgvuldig op elkaar moeten worden afgestemd, moet u bij een eerste bestelling rekening houden met een totale productietijd van minste 8 tot 12 weken na goedkeuring van de proefdruk. Bij herhaalorders is de productietijd uiteraard korter, hoewel u daarbij in verband met de bezetting van onze machines rekening moet houden met een zekere buffertijd. De vanaf 1.000 stuks in kleine oplage achteraf bedrukte wegwerpbekers hebben een levertijd van ongeveer 3 - 4 weken na de goedkeuring van de proefdruk.

Afname en opslag

Wij zijn ons er terdege van bewust dat de opslagruimte bij veel van onze klanten beperkt is. Daarom hoeft u een grote bestelling niet in één keer af te nemen. Als u dat wilt slaan wij uw bekers voor u op en bestelt u ze op afroep per hele doos. Bij een oplage vanaf 25.000 stuks zorgen wij, als service voor u, een half jaar voor de opslag; gratis! Na deze periode bieden wij opslag van uw producten aan tegen geringe kosten. Vraag ons gewoon om een offerte.

Naast de opslag kunnen wij ook de belevering van filialen met variabele leverhoeveelheden verzorgen. Wij doen dat inmiddels al voor een aantal grote klanten.