Ons magazijn is in beweging!

Er kunnen momenteel vertragingen optreden. Je kunt er zeker van zijn dat we ervoor zorgen dat je goederen zo snel mogelijk worden geleverd.

Bedankt voor je begrip!

Bedrukbare Verpakkingen

Het oog eet mee. Dat geldt voor je eten net zo goed als voor je verpakkingen. Voedselverpakkingen met jouw bedrijfsontwerp weerspiegelen jouw gastronomische bedrijf, ze verhogen de uitstraling en stralen professionaliteit uit. Want vormen en kleuren spreken direct onze emoties aan. We beslissen over een aankoop binnen "een ogenblik". Zodat je de wereld jouw bedrijf kunt presenteren, hebben we een handleiding gemaakt voor het individueel bedrukken van hoogwaardige bekers, draagtassen en nog veel meer.

Verpakking bedrukken? Na, logo!

Logo's en slogans geven een bedrijf zijn visuele herkenbaarheid. In onze gids over Corporate Design (CD) leggen we de ontwerpbeginselen nader uit. Het is belangrijk dat de gekozen vormen, kleuren en woorden overeenkomen met de identiteit van je bedrijf en altijd eenduidig blijven. Gedrukte verpakkingen worden zo reclameborden, die jouw klanten gratis voor je rond dragen.

Wij bij ecobiopack bieden je de mogelijkheid artikelen met je individuele ontwerp te bedrukken. Passend bij elk bedrijfsmodel hebben we onder andere  to-go-papieren bekers (enkelwandig en dubbelwandig), herbruikbare schalen (Bio-Compound), ijsbekers (karton), draagtassen (gerecycled papier), etiketten en andere artikelen om uit te kiezen. In onze winkel kun je de individuele druksjablonen downloaden en direct met je ideeën aan de slag gaan – Jij ontwerpt, wij drukken!

Bedrukbare Verpakkingen: Snelstartgids

Een korte samenvatting vooraf: Download de door ons gemaakte druktemplate op de pagina van het betreffende artikel. Open dit PDF vervolgens in het grafische bewerkingsprogramma van je keuze (bijv. Adobe Illustrator). Verander niets aan de reeds bestaande lagen en elementen. Plaats je ontwerpelementen (logo's, afbeeldingen, teksten, enz.) op een eigen laag (meestal al door ons gemaakt en "Artwork Layer" genoemd).

Let erop dat je teksten omzet naar paden, in Adobe Illustrator kan dit bijvoorbeeld heel eenvoudig met de sneltoets "CTRL+SHIFT+O" (Apple: "CMD+SHIFT+O") of in het menu onder "Tekst -> Omzetten naar paden". Als je aan de veilige kant wilt blijven, selecteer dan alles (Windows: "CTRL+A", Apple: "CMD+A") voordat je het opslaat en zet het dan om naar paden zoals zojuist beschreven. Maar wees voorzichtig: je tekst is daarna niet meer eenvoudig te bewerken, doe dit dus pas op het laatst.

Vervolgens sla je het PDF gewoon op, je hoeft het niet op een bepaalde manier te exporteren of opnieuw op te slaan, in de meeste programma's volstaat een simpele klik op "Opslaan" (Windows: "CTRL+S", Apple: "CMD+S").

Als je desondanks nog onzeker bent, of je wilt aan de veilige kant blijven, dan vind je op onze pagina naast de druktemplate ook een "Drukinfo"-bestand bij elk bedrukbaar artikel. Daarin schrijven we nog wat meer over de resolutie, veiligheidsmarges, etc. – als je niets wijzigt aan onze druktemplate en je voegt alleen je elementen toe, zou het meeste werk echter al gedaan moeten zijn.

Papieren Bekers Bedrukken voor Drankjes en IJs

Voor papier en karton van onze Koffiebekers en Ijsbekers werkt onze drukkerij met de Europese drukindustriestandaard ISO Coated V2. Stel in je bestand CMYK (kleurmenginstelling) dit profiel in. Speciale kleuren die niet onder de standaard vallen, worden automatisch geconverteerd. Hierdoor kunnen je gekozen kleuren licht veranderen. Vanwege het gebogen oppervlak van de bekers is het motief in het sjabloon vervormd. We hebben een printsjabloon met raster voorzien, die je ter oriëntatie kunt gebruiken. Let erop dat je het motief in je grafische programma op een eigen laag (Artwork Layer) plaatst. Pas vervolgens de individuele oriëntatiepunten aan ons vooraf bepaalde raster aan.

Herbruikbare Dozen, Schalen en Bekers Bedrukken

Al onze Herbruikbare Producten zijn gemaakt van een samenstelling van bio-polypropyleen en hout uit duurzame bosbouw. Het andere oppervlak heeft eigen eisen in vergelijking met papier/karton. Op de bio-samenstelling worden alleen eenkleurige ontwerpen gedrukt, meer kleurige ontwerpen kunnen echter worden aangevraagd. De kleur wordt in Pantone C aangebracht, transparanties of vergelijkbare effecten zijn dan niet mogelijk. Het ontwerp vereist een min. lijndikte van 2,5 pt.

Papieren Draagtassen Bedrukken

Onze Papieren Zakken en etiketten brengen weer andere eisen met zich mee. In dit geval kun je een max. vierkleurig ontwerp in Pantone U (Cyaan, Magenta, Geel, Zwart) kiezen. Stel in CMYK weer ISO Coated V2 in als kleurprofiel. Bij de draagtassen mag slechts 50% van het totale oppervlak worden bedrukt. Houd hiermee rekening bij het plaatsen van je grafische elementen.

Etiketten Bedrukken

We bieden twee soorten Etiketten: klassieke ronde en vierkante, en zegel etiketten. Ook zij worden ontworpen met een max. vierkleurig ontwerp in Pantone U, dus volg dezelfde instellingen als voor de papieren draagtassen. Houd rekening met de ronde en vierkante etiketten, dat van het eindformaat minimaal 1 mm hoekradius wordt afgesneden. Verwijder ook de laag "Drukstans" uit het afdrukbestand. De laag "Sniplijn" moet daarentegen absoluut bewaard blijven, anders kunnen de juiste maten niet worden gehandhaafd. Vanwege hun smalle vorm komen alleen kleine ontwerpen en lettertypes in aanmerking voor de zegel etiketten. De minimale afbeeldbare lettergrootte is echter 6 pt, de minimale afdrukbare lijndikte 0,2 mm.

Je afgewerkte, persoonlijke verpakking

Alle specificaties staan ​​nogmaals duidelijk vermeld in de drukhandleidingen van de afzonderlijke producten. Om zeker te zijn, kun je de richtlijnen ook aan een eigen grafisch ontwerper voorleggen. Vanuit jouw ontwerp maken wij een proefdruk, waaraan nog wijzigingen kunnen worden aangebracht. We geven de opdracht om een ​​product te bedrukken pas door aan onze drukkerijen als je de proefdruk hebt goedgekeurd en je betaling bij ons is binnengekomen. Onze partnerdrukkerijen zijn overigens voornamelijk gevestigd in Europa en onze producten zijn 100% CO2-gecompenseerd.

Voor annuleringen na ontvangst van de orderbevestiging behouden wij ons het recht voor om een ​​vergoeding van 120,00 € (excl. btw) in rekening te brengen. Naast de te personaliseren artikelen in onze winkel, kunnen in overleg ook andere producten uit ons assortiment worden bedrukt. Neem contact op voor een offerte via info@ecobiopack.nl.