Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en bespaar €5 op je volgende bestelling.

‘Easy-Print’ - Individueel afdrukken van ontwerpsjablonen

Met 'Easy-Print' bespaar je de zoektocht naar externe grafisch ontwerpers en creatieven! Grijp een van onze voorgefabriceerde ontwerpen voor je verpakking en voeg eenvoudig je eigen boodschap of bedrijfsslogan toe. Het kost slechts enkele seconden, de rest doen wij voor jou!

‘Easy-Print’: Met slechts een paar klikken naar je eigen verpakking

Het is algemeen bekend dat verpakkingen die zijn bedrukt met zorgvuldig gekozen kleuren, eigen logo's en individuele teksten, de eigen merkidentiteit in het openbaar versterken en een positieve indruk achterlaten bij gasten. De weg naar individualisering van koffiebekers en andere producten is echter vaak tijdrovend, ingewikkeld en kostbaar. In de hectische wereld van de horeca staan in eerste instantie de dagelijkse uitdagingen en taken centraal, waaronder naast de efficiënte organisatie van het personeel ook het zorgvuldig beheren van de voorraad en natuurlijk het bereiden van heerlijke gerechten.

De zoektocht naar innovatieve manieren om zich door creatieve vormgeving van foodservice-verpakkingen opvallend te positioneren in de concurrentie, wordt vaak verwaarloosd vanwege tijdsgebrek. We hebben intensief gewerkt aan een effectief concept waarmee we werk voor je uit handen nemen en de tijd bij het bestellen verkorten, maar het product nog individueler en expressiever maken. Daarom hebben we 'Easy-Print' ontwikkeld. ‘Easy-Print’ stelt je in staat om je individuele boodschap of de naam van je bedrijf met slechts een paar klikken rechtstreeks bij het bestellen in een voorgesteld ontwerp te plaatsen. In dit opzicht hebben we je suggesties voor nog snellere en effectievere merkpresentatie ter harte genomen en geïmplementeerd. We zijn verheugd dat we je nu het resultaat kunnen presenteren met 'Easy Print'.

Minimale inzet, maximale resultaten!

Grafische ontwerpen moeten vaak extern worden gemaakt en het zoeken naar een competente en betrouwbare ontwerpstudio kan tijdrovend zijn. Dit is vooral het geval wanneer de gemaakte ontwerpen niet onmiddellijk overtuigen en het ontwerp daarom niet direct kan worden uitgevoerd, en in het ergste geval zelfs niet op tijd voor het geplande evenement klaar is. Om tegemoet te komen aan jouw behoefte aan eenvoudigere oplossingen voor het individueel en snel vormgeven van je verpakkingen, hebben we 'Easy-Print' in het leven geroepen.

Met 'Easy-Print' bieden we je verpakkingen zoals koffiebekers aan, die al beschikken over een fris en aantrekkelijk ontwerp. Je hoeft ons geen eigen logo te geven of je eigen ontwerpsjabloon te uploaden. Het hele proces is binnen enkele seconden klaar voor de snelle beslissers. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is je specifieke boodschap, de naam van je bedrijf en andere relevante informatie in te voeren – en voilà! Na afronding van je bestelling kun je ontspannen achterover leunen, terwijl wij alle verdere stappen voor je overnemen. Zo bespaar je tijd en middelen en hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en individualiteit van je verpakkingen.

Het passende ontwerp voor elk evenement

Smaak is verschillend - dat weten we. Daarom bieden we je verschillende ontwerpsjablonen aan waarin je je boodschap of bedrijfsnaam heel eenvoudig kunt toevoegen. Zo kun je de keuze van het ontwerpsjabloon afstemmen op het gebruik van de producten. Ons ontwerp 'Zomerdag' is deels gekleurd en brengt met zijn zonnig geel een frisse glans op elk evenement of tovert een glimlach op het gezicht van je gasten tijdens het genieten van koffie. Ons ontwerp 'Middernacht' brengt daarentegen met zijn fijne witte lijnen en vlakken op een donkere achtergrond een nobele en esthetisch gracieuze toets in je horecabedrijf en op allerlei feestelijke gelegenheden. We zijn benieuwd naar je mening! Laat ons weten onder contact@greenbox.bio hoe 'Easy-Print' je bevalt en hoe je individuele boodschappen met onze ontwerpen bij je gasten aankomen.

Naast ‘Easy-Print’ staat onze traditionele optie voor het bedrukken en personaliseren van bekers, herbruikbare schalen, herbruikbare bekers, etiketten en burgerboxen nog steeds tot je beschikking.

Je dorst naar kennis is nog niet gelest? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze Duitse ecobiopack-nieuwsbrief voor meer informatie, nuttige tips of spannend productnieuws. Krijg € 5 extra korting¹ op je volgende bestelling.

Uw registratie kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je bent succesvol geregistreerd.

¹Verwijderbaar vanaf een aankoopwaarde van €50 en eenmalig als nieuwsbriefabonnee:in. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Uitschrijving is te allen tijde mogelijk.

Uw voordelen:
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Opwindend nieuws
  • Nuttige tips
  • Nieuwe producten