Ontdek nu onze zomerartikelen  ☀️🍹

Duurzame herbruikbare schaal, vervaardigd van hout-biomassa

Gemakkelijk mee te nemen, meerdere keren te gebruiken - Onze Häppy Bowl® is een handige herbruikbare schaal om mee te nemen. Bij hun volgende aankoop kunnen je klanten de schaal opnieuw meebrengen en hergebruiken.

Waarvoor is de Häppy Bowl® geschikt? De herbruikbare schaal is geschikt voor gastronomie, out-of-home-verkoop, kantines, catering en zelfbedieningsbalies. Je klanten kunnen hierin warme en koude meeneemgerechten zoals curry en salade meenemen of de schalen vullen met noten en granen uit automaten.

Twee keer zo duurzaam, twee keer zo häppy - Onze Häppy Bowl® scoort dubbel als het op het thema duurzaamheid aankomt.

 • Hernieuwbare grondstoffen: De schaal is gemaakt van een composiet van houtmeel en bio-polymeer. Het composietmateriaal bestaat voor 98 % uit hernieuwbare grondstoffen (60 % Bio-PP, 40 % houtmeel van duurzame bosbouw). Dankzij het hoge houtgehalte heeft onze Häppy Bowl® een natuurlijke antibacteriële werking. Na gebruik kan de schaal worden gereinigd in de vaatwasmachine. De afwateringsgroeven zorgen ervoor dat het spoelwater zich niet op de vloer verzamelt, maar gemakkelijk kan weglopen.
 • Duurzaam gebruiken, duurzaam houden: Telkens wanneer de Häppy Bowl® opnieuw wordt gebruikt, worden kostbare milieuhulpbronnen gespaard. Aangezien de schaal meerdere keren kan worden gebruikt, bespaar je ook op verdere verpakkingskosten.

Stabiel stapelen: Onze Häppy Bowls® zijn in en op elkaar stapelbaar. Zo bespaar je ruimte bij het opbergen en houd je alles veilig in handen onderweg, tijdens de levering. Schalen kunnen op schalen en deksels op deksels worden gestapeld - tot zover alles goed.
Maar wist je dat de voorverpakte bakjes met deksels ook op elkaar kunnen worden gestapeld? Hiervoor hebben we iets heel bijzonders bedacht: De bodem van de schaal past precies op de rand van het deksel. Je kunt schalen van dezelfde grootte op elkaar stapelen of grote en kleine schalen met elkaar gecombineerd stapelen. Aan het eind heb je je culinaire lekkernijen veilig opgestapeld en klaar voor transport.
Je klanten hebben ook onze kartonnen wegwerpschalen besteld? Onze Häppy Bowls® en kartonnen wegwerpschalen passen ook precies op elkaar. Herbruikbaar en wegwerp gaan dus spreekwoordelijk hand in hand.

Onmiskenbaar herkenbaar - Bij ons heb je de mogelijkheid om je Häppy Bowls® individueel te laten bedrukken. Zo maak je van elke Häppy Bowl® iets heel bijzonders. Je klanten zullen zich jou herinneren en ze zullen zich later ook graag herinneren bij wie ze de milieuvriendelijke herbruikbare schaal hebben gekocht.
Maak je gebruik van een statiegeldsysteem? Als je klanten de schaal aan je willen retourneren, weet je onmiddellijk dat de schaal van jou is dankzij je eigen logo.

Wij zijn FSC® gecertificeerd.

Wij zijn FSC® gecertificeerd.

 • Product hoogte (mm): 68
 • Inhoud (ml): 1000
 • Inhoud (oz): 33,8
 • Product diameter boven (mm): 184
 • Product diameter bodem (mm): 162
 • Max. inhoud (ml): 1200
 • Breedte doos (mm): 395
 • Lengte doos (mm): 575
 • Hoogte doos (mm): 335
 • Gewicht doos (kg): 8,9
 • Sub-packaging units per PU: 6
 • EAN: 4260643578960
Productvoordelen
Geschikt voor de magnetron
Dit item kan gevuld worden met voedsel en opgewarmd worden in de magnetron.
Dit artikel is geschikt voor meervoudig gebruik.
Made in Europe
Artikelen met dit pictogram werden in Europa geproduceerd.
Wij zijn FSC®-gecertificeerd. FSC® staat voor "Forest Stewardship Council" en is een internationaal certificatiesysteem voor duurzaam bosbeheer.