Ontdek nu onze zomerartikelen  ☀️🍹

De Bowl Food Trend: Genieten uit de duurzame herbruikbare kom

Of het nu gaat om Smoothie Bowls, Buddha Bowls, Poke Bowls of Acai Bowls – Het concept van gerechten in een kom is niet nieuw en wordt in vele culturen gebruikt om een verscheidenheid aan maaltijden te serveren. De afgelopen jaren heeft het echter aan populariteit gewonnen. Om de populariteit van deze trendy bowls te benutten, kan je bij ons het eetconcept genieten uit een duurzame herbruikbare kom van Hout-Bio-Compound genieten!

Wat zijn Bowls?

Bowls zijn meer dan alleen een trend, ze zijn een ideale manier om gezonde en evenwichtige maaltijden te bereiden. Ze zijn niet alleen uiterst veelzijdig, maar bieden ook een oneindige smaakdiversiteit. Of het nu zoet of hartig is, warm of koud, voor elke smaak is er een geschikte Bowl. De combinatie van verschillende ingrediënten zorgt voor een gevarieerde smaakbeleving. Bovendien zijn ze ideaal om restjes te gebruiken en bieden ze een gezonde, evenwichtige maaltijd. Of het nu voor het ontbijt, de lunch of het avondeten is, Bowls zijn altijd een goede keuze. Door hun eenvoud en de mogelijkheid om ze aan te passen aan individuele voorkeuren, wordt de Bowl gezien als een echte trendsetter. Probeer het zelf en laat je verrassen door de diversiteit en smaak van de Bowls!

De tijdloze kunst van het eten uit Bowls

Kommen zijn een van de oudste eetgerei van de mensheid. Al in de prehistorische tijden maakten onze voorouders gebruik van eenvoudige, uit steen gehouwen of uit klei gevormde vaten om voedsel te verzamelen, te bereiden en te serveren. In veel culturen stond de kom symbolisch voor gemeenschap en gezamenlijk eten. Met een groeiende focus op gezondheid, voeding en duurzaamheid, werden oude tradities gemengd, opnieuw uitgevonden en vandaag de dag combineren ze traditie en moderniteit. In een wereld waar traditie en moderniteit op zo'n inspirerende manier samensmelten, blijft de kom een tijdloos symbool voor het delen van maaltijden, het vieren van cultuur en het bewustzijn van onze omgeving.

Hoe wordt de Bowl-trend duurzaam?

De sleutel tot duurzaamheid is herbruikbaarheid. Vooral in de gastronomie en bij cateringevenementen vormen herbruikbare kommen een milieuvriendelijk alternatief dat helpt om het verbruik van wegwerpplastic te verminderen. Maar echte duurzaamheid gaat niet alleen over de verpakking, maar ook over de inhoud. Een bewuste afzien van of reductie van dierlijke producten, het kiezen van seizoensgebonden en eerlijk verhandelde ingrediënten, en de focus op plantaardige alternatieven kan de ecologische voetafdruk aanzienlijk verminderen.

Häppy Bowls: Diversiteit en Duurzaamheid in Eén

Onze Häppy Bowls zijn gemaakt van natuurvezels en biopolymeren, die gerecycled kunnen worden en afkomstig zijn uit duurzame bosbouw. De gebruikte grondstoffen van de Häppy Bowls zijn biologisch afbreekbaar en duurzaam herbruikbaar. Ze zijn ook gemakkelijk te reinigen, vaatwasmachinebestendig en antibacterieel. Ze zijn geschikt voor koude gerechten, maar kunnen ook gebruikt worden om voedsel in de magnetron op te warmen. Onze "Häppy Bowls" zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van zacht crème-wit tot rijk donkergroen, en zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten met optionele deksels, geschikt voor elke gelegenheid. Niet alleen is het Bowl-concept een echte allrounder voor een evenwichtige voeding, onze herbruikbare kommen bieden een milieuvriendelijk component voor de food-trend!

Je dorst naar kennis is nog niet gelest? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze Duitse ecobiopack-nieuwsbrief voor meer informatie, nuttige tips of spannend productnieuws. Krijg € 5 extra korting¹ op je volgende bestelling.

Uw registratie kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je bent succesvol geregistreerd.

¹Verwijderbaar vanaf een aankoopwaarde van €50 en eenmalig als nieuwsbriefabonnee:in. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Uitschrijving is te allen tijde mogelijk.

Uw voordelen:
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Opwindend nieuws
  • Nuttige tips
  • Nieuwe producten