Klimaatneutraal
Duurzaam materiaal
Gratis verzending vanaf 200€
Samples

Career

Al 10 jaar staan wij voor duurzame verpakkingen voor foodservice, gemaakt van hernieuwbare en gerecyclede grondstoffen. Als e-commerce handelsonderneming bieden wij onze klanten in binnen- en buitenland een breed assortiment aan food service verpakkingen die hoofdzakelijk gemaakt zijn van hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstoffen.

Aktuelle Stellenausschreibungen

Hast du Lust, mit uns die Zukunft grüner und nachhaltiger zu gestalten? Die Bionatic-Unternehmensgruppe beschäftigt sich mit nachhaltigen Verbrauchsprodukten für Gewerbekunden aus Food Services, Marken- und Systemgastronomie sowie der Business-Catering-Industrie. Zudem bieten wir kombinierend dazu webbasierte Softwarelösungen für die Bestellabwicklung und die Betriebsorganisation an. Als E-Commerce getriebene und wachsende Unternehmensgruppe führen wir ein Handelsgeschäft über eigene Webshops und E-Plattformen (Amazon, eBay) im In- und Ausland.

Zur Stellenausschreibung

Wij blijven dynamisch groeien

Ons team in ons hoofdkwartier in Bremen bestaat uit meer dan 50 medewerkers. Door het toenemende belang van onze producten blijft onze organisatie dynamisch groeien en zijn wij regelmatig op zoek naar versterkingen.

De basis van onze ontwikkeling is een aantrekkelijke productportefeuille, de positieve sfeer in ons bedrijf, korte besluitvormingsprocessen en het plezier van het hele team in innovatie en succes.

Meer informatie over ons bedrijf vindt u hier.

We trainen

Ben je op zoek naar een veelzijdige stage met een online focus in een sector met toekomst? Dan zit u bij ons helemaal goed, want wij leiden u op tot koopman in e-commerce. Onze onlineshops vormen het hart van ons in Bremen gevestigde bedrijf. Van daaruit verkopen wij duurzame verpakkingen voor foodservice zowel B2B als B2C in 38 landen. Als middelgrote handelsonderneming kunt u kennismaken met alles van inkoop en verkoop tot boekhouding, online marketing en natuurlijk e-commerce. U zult deel uitmaken van een jong, dynamisch team waarin u niet alleen zult kunnen meekijken, maar ook zelf aan de slag zult gaan.

Maak deel uit van het team!

Wil je deel uitmaken van ons team in Bremen?

U kunt actuele vacatures vinden op onze Duitse Indeed profielen bij Greenbox of ons moederbedrijf Bionatic.

Geen van de geadverteerde posities is geschikt voor u? Stuur ons dan uw speculatieve aanvraag naar personal@greenbox.bio!

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!
Uw Greenbox-team