CO2 gecompenseerd
Duurzaam materiaal
Gratis verzending vanaf 200€
Samples

Wegwerp- en herbruikbare verpakkingen voor de zomerh

De zomer is de tijd voor activiteiten. Zonnige dagen en lange avonden nodigen je uit om door stadscentra te slenteren of de hele dag in het zwembad of aan het strand door te brengen, of om tot rust te komen tijdens een excursie op het platteland. Het is ook de tijd voor evenementen. Festivals en sightseeingdagen lokken je met muziek, spannende ervaringen en goed humeur. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de juiste catering. IJs en koele drankjes verfrissen je en lichte snacks versterken je. In onze winkel vind je de juiste verpakking voor het zomerseizoen, of het nu een strandkiosk of een foodtruck is.

Duurzaam verfrissend: bekers en rietjese

De zomerhitte doet je verlangen naar koele drankjes. In onze winkel vind je een ruime keuze aan bekers en rietjes voor je pittige zomerdrankjes. We bieden papieren bekers van FSC®-gecertificeerde productie met een vulvolume van 200 ml tot 500 ml met bijpassende deksels in wit en bruin. Ze zijn bestand tegen temperaturen van -40 tot 105°C en zijn daarom net zo geschikt voor ijskoude cocktails als voor de klassieke koffie to go. Je vindt hier ook onze herbruikbare bekers van transparant polypropyleen. Onze papieren drinkrietjes in lengtes van 15 cm tot 23 cm in chique zwart of speelse pasteltinten zorgen voor nog meer drinkplezier voor jong en oud. Als je je salades, smoothies en koude gerechten op een passende manier wilt presenteren, bieden we ook PLA-heldere bekers met een vulvolume van 200 tot 500 ml en bijpassende koepeldeksels. Het bioplastic is geschikt voor voedsel met temperaturen tot 40°C.

Er gaat veel op deze borden: Wegwerpborden en -kommen

Bij de eetkraam op het stadsfestival of de catering op het bedrijfsfeest komt lichtgewicht en breukvast wegwerpservies goed van pas. Onze wegwerpschalen en -borden van hout, suikerriet en palmblad zijn niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd. We hebben een groot aantal formaten in rond en vierkant, passend bij je voedselaanbod. Onze papieren borden en schalen zijn geschikt voor warme en koude gerechten. Dankzij een milieuvriendelijke dispersiebarrière zijn ze beschermd tegen het doordrenken van vloeistoffen of vettig voedsel. Onze bruine kartonnen snackbakjes zijn daarentegen geschikt voor licht vettig voedsel.

Natuurlijk hebben we ook producten voor warm en vet voedsel. Onze kommen en borden van houtvezel zijn een milieuvriendelijker alternatief voor piepschuim en zijn afkomstig van FSC®-gecertificeerde productie. Ook een optie zijn onze producten gemaakt van bagasse, een afvalproduct van de suikerrietverwerking. Naast conventionele borden bieden we ook dipschalen en borden met meerdere compartimenten voor hele menu's. Voor een rustieke, natuurlijke uitstraling zorgt ons hoogwaardige, gecertificeerde Palmware® van Indiase productie. Ook hier bieden we borden, kommen, dipschalen en borden met meerdere compartimenten voor veelzijdigheid. Alle wegwerpproducten zijn stapelbaar, gemakkelijk te vervoeren en biologisch afbreekbaar.

Milieuvriendelijk bestek

Om ervoor te zorgen dat je klanten je heerlijke creaties van bord tot mond kunnen brengen, heb je natuurlijk het juiste bestek nodig. Wij hebben houten bestek (messen, vorken, lepels) voor hele maaltijden, dat een aangenaam mondgevoel heeft dankzij de biologische coating. We hebben ook houten frietvorkjes met twee tanden en ijsspatels. Sinds dit jaar hebben we ook ijsspatels van papier in bruin en wit in ons assortiment. Dankzij het dicht geperste papier behouden ze hun vorm en hebben ze ook een aangenaam mondgevoel. Je klanten kunnen alles schoon houden met onze ongebleekte papieren servetten van 100% gerecycled papier. Deze zijn verkrijgbaar in één- en tweelaags in verschillende rechthoekige vormen tussen 20x20 cm en 40x40 cm met en zonder vouw. Je kunt ook tweelaags witte servetten vinden met een discrete reliëfrand.

Maak herbruikbaar verplicht: herbruikbare kommen en borden

Vanaf dit jaar geldt de verplichting om herbruikbare verpakkingen aan te bieden ook voor evenementen. Met de producten uit onze "Häppy Box" serie kun je deze uitdaging aangaan en een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu en het klimaat. De schalen en borden zijn gemaakt van een biocompound van hernieuwbare grondstoffen met hout uit FSC®-gecertificeerde productie. Ze zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendig en worden gemaakt in Europa. Naast kommen in de maten 650 en 1000 ml bieden we ook menuborden met meerdere compartimenten. Onze herbruikbare producten zijn verkrijgbaar in de kleuren cashew/crème-wit, spinazie/donkergroen, karamel/bruin en peper/grijs. Nieuw dit jaar is ons servies in peper/grijs met borden en snackschaaltjes.