Ons magazijn is in beweging!

Er kunnen momenteel vertragingen optreden. Je kunt er zeker van zijn dat we ervoor zorgen dat je goederen zo snel mogelijk worden geleverd.

Bedankt voor je begrip!

Verpakkingen voor Kerstmarkten, Bazaars en Winter- en Adventsfestivals

De mooiste tijd van het jaar staat voor de deur. Om in de kerstsfeer te komen, slenteren veel mensen in de winter over schitterende kerstmarkten en genieten van de vredige sfeer. In onze winkel vind je de juiste verpakkingen voor je eetkraam op de kerstmarkt, adventsfestival of soortgelijke evenementen!

De juiste bekers voor glühwein, warme appelsap, cacao en meer

Glühweinkramen zijn op kerstmarkten een van de populairste bestemmingen. Of het nu gaat om gezinnen, vriendengroepen, verenigingen of kantoorgemeenschappen: je vindt er elke denkbare groep mensen die genieten van gezellig samenzijn. Veel restaurants bieden ook een kraam met kerstachtige warme dranken aan op promenades of populaire winkelstraten. Om warme dranken van appelsap, melk, suiker, cacao of kaneel te serveren, is de juiste beker aan te bevelen. 

In onze winkel vind je een grote selectie van bekers in de juiste maat en met de juiste eigenschappen voor jou. Onze papieren bekers (50 ml, 100 ml, 125 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml en 400 ml) zijn enkelwandig en dubbelwandig verkrijgbaar en ook als geribbelde bekers te bestellen. Bij alle bekers bieden we de bijpassende deksels aan. Voor alcoholische dranken (bijvoorbeeld van wijn of likeur) raden we vooral onze herbruikbare bekers (200 ml en 300 ml) aan.

De juiste bekers:

Geribbelde beker

Geribbelde beker

De golvende ribbels op onze geribbelde bekers dienen niet alleen voor esthetiek, maar ook voor praktische doeleinden. Ze zorgen voor een beter grip en verminderen de warmteoverdracht, zodat hete dranken comfortabel kunnen worden gehanteerd. Verkrijgbaar in twee maten, geribbelde bekers zijn nuttige metgezellen voor warme dranken zoals koffie, thee of cacao.

Geribbelde beker

Decoratieve winterbekers

Decoratieve winterbekers

Onze kartonnen bekers met een winters design passen perfect bij de feestelijke sfeer, waardoor ze ideaal zijn voor kerstmarkten en bazaars. De bekers zijn enkelwandig, dubbelwandig en als geribbelde beker verkrijgbaar. Het individuele ontwerp, zorgvuldig gemaakt door onze eigen grafische afdeling, combineert traditionele wintermotieven met duurzame materialen.

Winterbekers

Herbruikbare geribbelde beker

Herbruikbare beker

De herbruikbare beker is perfect voor alcoholische dranken. Of het nu gaat om Feuerzangenbowle, glühwein of punch, warme dranken kunnen gemakkelijk worden genoten uit de herbruikbare bekers. Dankzij een gepatenteerde technologie is hij bijzonder licht, maar blijft hittebestendig en is vaatwasmachinebestendig. De herbruikbare beker is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook duurzaam.

Herbruikbare beker

Voedselverpakkingen voor de Kerstmarkt

Naast de talrijke drankkraampjes zijn er nog veel meer lekkernijen te ontdekken. Wie kan het eten op een advent- of kerstmarkt weerstaan? De bijbehorende culinaire hoogstandjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Wafels, aardappelpannenkoeken of gebakken paddestoelen: deze verschillende lekkernijen zijn in deze tijd zeer populair. Friet, oliebollen, gebrande amandelen of braadworst - het aanbod is groot en de eetlust nog groter! Wij hebben de passende en duurzame verpakkingen voor jouw individuele voedselaanbod.

De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton, suikerriet, palmblad, of houtvezel materialen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook praktisch! Ze hebben dezelfde functionele eigenschappen als de nu verboden plastic varianten. De natuurlijke materialen kunnen moeiteloos hete gerechten aan. De biologisch afbreekbare of gerecyclede schalen, borden, kommetjes en het bestek zijn ook vetafstotend, zodat ze zoete of gefrituurde maaltijden kunnen weerstaan. Zo kunnen jouw klanten zich flexibel verplaatsen, wat een voordeel is op drukke kerstmarkten of tijdens een wandeling door de stad.