Ontdek nu onze zomerartikelen  ☀️🍹

Herbruikbaar hamburgerdoosje (grijs) van hout-bio-compound

De handige box met vele talenten: Met onze Häppy Burger Box kunnen je klanten hun hamburgers veilig onderweg meenemen. De herbruikbare doos is geschikt voor een grote verscheidenheid aan gerechten, bijvoorbeeld frietjes, loempia's of donuts. Je kunt daarbij zelf beslissen of je de take-away-box aan je klanten wilt verkopen of deze in een statiegeldsysteem wilt aanbieden.

Warm eten blijft lang vers in de doos: Er zijn kleine ribbels op de bodem om druipende condens op te vangen. Daarnaast zorgen de ribbels voor een betere luchtcirculatie.

Hernieuwbare grondstoffen: Het doosje is gemaakt van een samenstelling uit houtmeel en biopolymeer . Het composietmateriaal bestaat voor 98 % uit hernieuwbare grondstoffen (60 % bio-PP, 40 % houtmeel uit duurzaam bosbeheer).

Veilig transport, eenvoudige reiniging: Aan de voorzijde bevindt zich een lip, waardoor de hamburgerdoos onderweg veilig gesloten blijft. Het deksel kan heel eenvoudig verwijderd worden en stevig weer vergrendeld worden. Zo kun je de box en het deksel apart in de vaatwasmachine reinigen.

Stabiel stapelbaar: De hamburgerdoosjes kunnen op elkaar gestapeld worden. Zo blijven de gerechten veilig bij het transport. De herbruikbare hamburgerdoosjes kunnen ook worden gestapeld met ons wegwerp hamburgerdoosje (DFC01287).

Onmiskenbaar herkenbaar

Bij ons heb je de mogelijkheid om de bovenkant en de zijkanten van het deksel van je Häppy Box individueel te laten bedrukken. Je kunt een motief kiezen voor de drie zijkanten van het deksel (links, rechts, voorkant) en een ander motief voor de bovenkant van het deksel. Of je een eenkleurige tekst of een eenkleurige afbeelding wilt afdrukken, bepaal je zelf. Met jouw eigen ontwerp maak je de boxen heel bijzonder en zullen jouw klanten je niet vergeten.

¹De aangegeven nettoprijs geldt uitsluitend voor afdrukken in één kleur. Prijzen voor meerkleurendruk worden op aanvraag berekend.

²Gratis levering in Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Nederland. Andere landen op aanvraag.

Wij zijn FSC® gecertificeerd.

Wij zijn FSC® gecertificeerd.

  • Product breedte (mm): 148
  • Product hoogte (mm): 84
  • Product lengte (mm): 159
  • Breedte doos (mm): 370
  • Lengte doos (mm): 350
  • Hoogte doos (mm): 340
  • Gewicht doos (kg): 9,48
  • Sub-packaging units per PU: 4
  • EAN: 4260755567036
Productvoordelen
Dit artikel is geschikt voor meervoudig gebruik.
Producten met dit pictogram zijn geschikt voor zelfs vaatwasmachinebestendig.
Koude en warme gerechten
Dit artikel heeft de bijzondere eigenschap dat het geschikt is voor zowel koude als warme gerechten.
Made in Europe
Artikelen met dit pictogram werden in Europa geproduceerd.
Wij zijn FSC®-gecertificeerd. FSC® staat voor "Forest Stewardship Council" en is een internationaal certificatiesysteem voor duurzaam bosbeheer.