Ontdek nu onze zomerartikelen  ☀️🍹

Duurzaam herbruikbaar schaaltje van hout-bio-compound

Gemakkelijk mee te nemen, meerdere keren te gebruiken - Onze Häppy Bowl® is een handig herbruikbaar schaaltje. Je klanten kunnen het schaaltje terugbrengen waarna het kan worden hergebruikt.

Waarvoor is de Häppy Bowl®geschikt? Het herbruikbare schaaltje van 650 ml is geschikt voor gastronomie, out-of-home verkoop, kantines, catering en zelfbedieningsbalies. Je klanten kunnen warme en koude afhaalmaaltijden zoals curry en salade meenemen of noten en ontbijtgranen vullen uit automaten.

Dubbel duurzaam, dubbel häppy - Onze Häppy Bowl® scoort dubbel als het gaat om duurzaamheid:

 • Hernieuwbare grondstoffen: Het schaaltje is gemaakt van een samenstelling uit houtmeel en biopolymeer . Het composietmateriaal bestaat voor 98% uit hernieuwbare grondstoffen (60% bio-PP, 40% houtmeel uit duurzame bosbouw). Dankzij het hoge houtgehalte heeft onze Häppy Bowl® natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Na gebruik kan het schaaltje worden gereinigd in de vaatwasser. De afvoergroeven zorgen ervoor dat het spoelwater zich niet op de bodem verzamelt, maar gemakkelijk kan weglopen.
 • Duurzaam gebruik, duurzaam ondernemen: Telkens wanneer de Häppy Bowl® opnieuw wordt gebruikt, blijven kostbare milieubronnen behouden. Omdat het schaaltje herbruikbaar is, bespaar je ook op verpakkingskosten.

Makkelijk stapelbaar: Onze Häppy Bowls® zijn in elkaar en op elkaar stapelbaar. Zo bespaar je ruimte bij het opbergen en kun je de producten makkelijk en veilig transporteren.

Maar wist je dat de schaaltjes met deksel ook op elkaar gestapeld kunnen worden? Hier hebben we iets heel bijzonders bedacht: de bodem van het schaaltje past precies op het deksel. Je kunt schaaltjes van dezelfde grootte op elkaar stapelen of grote en kleine schaaltjes combineren. Al je culinaire lekkernijen zijn veilig gestapeld en klaar voor transport.

Onmiskenbaar herkenbaar - Bij ons heb je de mogelijkheid om je Häppy Bowls® individueel te laten bedrukken. Zo maak je van elke Häppy Bowl® iets heel bijzonders. Je klanten prenten je in hun geheugen en ook later herinneren ze zich automatisch, bij wie ze de milieuvriendelijke herbruikbare bakjes gekocht hebben.

¹De aangegeven nettoprijs geldt uitsluitend voor afdrukken in één kleur. Prijzen voor meerkleurendruk worden op aanvraag berekend.

²Gratis levering in Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Nederland. Andere landen op aanvraag.

Wij zijn FSC® gecertificeerd.

Wij zijn FSC® gecertificeerd.

 • Product hoogte (mm): 60
 • Inhoud (ml): 650
 • Inhoud (oz): 22
 • Product diameter boven (mm): 150
 • Product diameter bodem (mm): 130
 • Breedte doos (mm): 330
 • Lengte doos (mm): 490
 • Hoogte doos (mm): 310
 • Gewicht doos (kg): 6,1
 • Sub-packaging units per PU: 6
Productvoordelen
Dit artikel is geschikt voor meervoudig gebruik.
Producten met dit pictogram zijn geschikt voor zelfs vaatwasmachinebestendig.
Koude en warme gerechten
Dit artikel heeft de bijzondere eigenschap dat het geschikt is voor zowel koude als warme gerechten.
Made in Europe
Artikelen met dit pictogram werden in Europa geproduceerd.
Wij zijn FSC®-gecertificeerd. FSC® staat voor "Forest Stewardship Council" en is een internationaal certificatiesysteem voor duurzaam bosbeheer.