Ontdek nu onze zomerartikelen  ☀️🍹

Recyclebare Kartonnen Inserts voor Cupcake Dozen

In ons assortiment vind je verschillende maten Cupcake dozen om je lekkernijen stijlvol en praktisch te vervoeren. Onze duurzame kartonnen inserts dienen ook als sterke ondersteuning voor je Cupcakes, waardoor de milieubelasting nog verder wordt verminderd!

Onze kartonnen inserts zijn gemaakt van recyclebaar en biologisch afbreekbaar materiaal - hiermee verklein je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst!

De kartonnen inserts bieden je Cupcakes stabiliteit, waardoor ze tijdens transport of presentatie minder snel wegglijden of beschadigd raken. Niet alleen Cupcakes kunnen profiteren van onze milieuvriendelijke kartonnen inserts. Muffins, petit fours, chocolaatjes en andere zoetwaren kunnen ook profiteren van extra veiligheid tijdens transport en presentatie door onze duurzame kartonnen inserts!

In je bedrijf kun je de kartonnen inserts handig gebruiken voor afhaalverkoop, maar ze doen het ook goed in cateringservices of als geschenkverpakking voor een stijlvolle presentatie! Na gebruik kunnen de recyclebare kartonnen inserts gemakkelijk worden afgevoerd, omdat ze composteerbaar zijn.

In ons assortiment vind je verschillende maten die zijn afgestemd op onze duurzame Cupcake dozen. Begin en presenteer je lekkernijen op een milieuvriendelijke manier!

Wij zijn PEFC gecertificeerd. SGSCH-PEFC-COC-050091

Wij zijn PEFC gecertificeerd. SGSCH-PEFC-COC-050091

  • Product breedte (mm): 163
  • Product hoogte (mm): 24
  • Product lengte (mm): 238
  • Breedte doos (mm): 300
  • Lengte doos (mm): 440
  • Hoogte doos (mm): 210
  • Gewicht doos (kg): 9,8
  • Sub-packaging units per PU: 7
  • EAN: 4260755569276
Productvoordelen
Deze producten zijn biologisch afbreekbaar. Als kunststoffen worden opgenomen, deze zijn ook biologisch afbreekbaar (bioplastic).
Koude en warme gerechten
Dit artikel heeft de bijzondere eigenschap dat het geschikt is voor zowel koude als warme gerechten.
Made in Europe
Artikelen met dit pictogram werden in Europa geproduceerd.
Wij zijn PEFC-gecertificeerd. PEFC staat voor "Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes" en is een internationaal certificatiesysteem voor bossen.