Bespaar nu 20% op ons hele assortiment palmbladeren! De getoonde prijzen zijn al afgeprijsd.

Spiesjes uit bamboe bieden een uitstekende mogelijkheid om fingerfood aan te bieden. De spiesjes zijn gesneden uit natuurlijk bamboe. Volledig onbehandeld zijn ze natuurlijk levensmiddelenveilig. Na het genieten zijn de onbehandelde bamboespiesjes met vlag volledig biologisch afbreekbaar. Omdat bamboe zo'n snelgroeiende grondstof is, zijn de bamboespiesjes met vlag ook bijzonder duurzaam. Perfect voor uw goede Geweten To Go.

Bamboespiesjes met vlag plaatsen uw fingerfood op geweldige wijze in de schijnwerpers. De spiesjes zijn aan de bovenkant iets breder, bijna alsof er een vlag aan bevestigd is. Op deze manier hebben uw gasten een betere grip. Voor verschillende lekkernijen kunnen ze worden aangeboden in plaats van een vork. Maar u kunt ook elk individueel hapje van een spiesje voorzien. Zo krijgt elke gast eenvoudig een heerlijke lekkernij in handen - of zelfs meer. Dit werkt zoals welbekend is zeer goed voor fingerfood in de catering. Maar ook degustatiehapjes op beurzen kunt u op een zeer handige manier aanbieden aan uw potentiële klanten. Een andere trend is om uitgebreide hamburgers met spiesjes te serveren. De volledig onbehandelde spiesjes geven het aangeboden eten iets speciaals met hun natuurlijke uitstraling. Op deze manier wordt uw fingerfood ook visueel natuurlijk een succes.

  • Product breedte (mm): 10
  • Product hoogte (mm): 3
  • Product lengte (mm): 150
  • Sub-packaging units per PU: 1
  • EAN: 4260643572388
Productvoordelen
De CO2-voetafdruk is kleiner door biobased grondstoffen in vergelijking met conventionele producten.
Deze producten zijn biologisch afbreekbaar. Als kunststoffen worden opgenomen, deze zijn ook biologisch afbreekbaar (bioplastic).