Ons magazijn is in beweging!

Er kunnen momenteel vertragingen optreden. Je kunt er zeker van zijn dat we ervoor zorgen dat je goederen zo snel mogelijk worden geleverd.

Bedankt voor je begrip!

Wat is het verschil tussen onze Palmware® en palmblad?

Palmbladeren bieden een veelheid aan bijzondere eigenschappen - ze zijn echte alleskunners. Ondanks hun natuurlijke oorsprong zijn ze verbazingwekkend weerbaar. Hun belastbaarheid wordt bewezen door een verscheidenheid aan producten die in onze winkel te vinden zijn. Onze collectie bevat verschillende variaties van borden en schalen - allemaal duurzaam, natuurlijk en stijlvol. Het natuurproduct is CO2-neutraal en geeft alleen vrij wat de plant tijdens de groei heeft opgenomen. Palmbladeren behoren voor ons tot een bijzonder fascinerend type grondstoffen!

Bespaar nu 20% op ons hele assortiment palmblad!

Palmblad gelijk aan palmblad? – Niet helemaal!

We bieden in onze winkel twee verschillende varianten van palmbladproducten aan. Wat velen op het eerste gezicht misschien niet opvalt, spreekt voor de doordachte productiemethode die de plant ondergaat. De stijl van de palmbladproducten is eenvoudig chic en natuurlijk, maar toch zijn er verschillen in de aanpak van de productie, wat de twee duurzame alternatieven zo uniek maakt. We noemen onze variëteit aan palmproducten enerzijds de zogenaamde Palmware®, verfijnd en anderzijds het palmblad, onbewerkt, die je in onze winkel in een selectie aan serviesgoed vindt! Nu kan de vraag rijzen wat precies het verschil is tussen de twee producten. Dus willen we verduidelijken wat de twee versies inhouden.

Een productie in de naam van duurzaamheid

We beginnen met het ontstaansproces van onze producten. We gebruiken palmbladeren van de betelnootpalm, die als een "bijproduct" ontstaan op de betelnootplantages in India. Er worden voor ons geen eigen plantages aangelegd of regenwouden gekapt om onze producten te kunnen maken. Het wordt bovendien nog milieuvriendelijker – het water dat voor het wassen van onze palmbladeren wordt gebruikt, wordt opgevangen en voor irrigatie gebruikt. Nu komen we bij de vraag naar de productie van ons palmblad serviesgoed, wat ook onze keuze voor de twee alternatieven in onze winkel verklaart. In eerste instantie verliest de plant tijdens de groei bladeren, die tijdens de droge periode worden verzameld en vervolgens op verschillende kwaliteit worden gesorteerd. Voor ons palmbladservies wordt het hele blad geperst, de kwalitatief hoogwaardige.

De natuurlijke zorgvuldigheid van ons palmblad

De afwijking in ons assortiment komt dus overeen met de fijnheid van de selectie. Onze verfijnde Palmware®-producten zijn gemaakt van de eerste keuze van de bladeren die gewaardeerd worden om hun kwaliteit. Onze natuurlijke palmbladproducten vertegenwoordigen daarom het volledige gebruik van de bladeren, die in een conventionele productie als een "afvalproduct" zouden worden beschouwd. Dit betekent dat we ook de bladeren gebruiken die niet in de eerste selectie komen. Meestal zijn dit degenen die al op de grond liggen. Wij gebruiken deze echter ook en bieden daardoor een nog duurzamer alternatief. Vanwege het proces van restverwerking voor het natuurlijke palmbladservies, bestaat de mogelijkheid dat de beschikbaarheid van onze producten varieert. In onze winkel kunnen er wat dit betreft afwijkingen in de voorraad zijn. Deze is namelijk afhankelijk van de plant. Hierdoor wordt het product een echt ideaal van de duurzame industrie. Het kan dus nog du

Palmware® of Palmblad – De Kwal van Keuze

In ons assortiment willen we onze klanten hoogwaardige en stijlvolle producten aanbieden die voor tevredenheid zorgen. Omdat we het onze taak hebben gemaakt om producten te creëren die duurzaamheid vertegenwoordigen en een milieubewustere toekomst prioriteren, wilden we niet alleen ons verfijnde Palmware® aanbieden, maar ook zorgen voor de optie die de volledige natuurlijkheid van het product en tegelijkertijd onze winkel weerspiegelt. Zo is onze gewaardeerde optie van het natuurlijke palmblad ontstaan. Het product straalt in zijn natuurlijke look, die komt van de gerecyclede grondstof van de betelnootproductie en doet niet onder voor onze verfijnde Palmware®-producten.

Onze Unieke Stukken van Recyclebaarheid

De natuurlijkheid die uit ons assortiment van natuurlijke palmbladen voortkomt, is ook terug te vinden in onze verfijnde Palmware®. De verwerking van de fijn geselecteerde bladeren is zichtbaar in de structuur van het palmbladservies en krijgt daarom van ons de extra aanduiding "verfijnd" toegeschreven. Zoals we zien, zijn er afwijkingen in de complexiteit van de productie, wat ook de scheiding van de kostenkwestie verklaart. In onze winkel komen de natuurlijke palmbladproducten daarom tegen een lagere prijs naar voren. Voor onze klanten die duurzaam willen besparen en die de natuurlijke look aanspreekt, is dit een effectief alternatief!

Wat ons palmbladservies allemaal kan!

Het palmbladservies zorgt in elke vorm voor stabiliteit en bestendigheid tegen sauzen en vet. Bovendien is het geschikt voor hete gerechten en waterafstotend. Daarbij komt de bewerking van de grondstof zonder fungiciden of pesticiden en zorgt dus voor een zorgeloos en milieuvriendelijk genot van onze palmartikelen. Het voedselveilige product is bij ons in een verscheidenheid van variaties te vinden - rond, vierkant, druppelvormig of als bootje - wij bieden voor elke gelegenheid originele ontwerpen! Het wegwerpservies is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel! Niet alleen de moderniteit van ons palmbladservies zou overtuigend moeten zijn, ook de ondersteuning die door het gebruik wordt geboden, bevestigt onze zakenpartner uit India en zijn familiebedrijf. Over onze partner en de ontstaansprocessen van onze eerlijke productie kun je nog meer interessante kennis lezen op onze blog!

Je dorst naar kennis is nog niet gelest? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze Duitse ecobiopack-nieuwsbrief voor meer informatie, nuttige tips of spannend productnieuws. Krijg € 5 extra korting¹ op je volgende bestelling.

Uw registratie kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je bent succesvol geregistreerd.

¹Verwijderbaar vanaf een aankoopwaarde van €50 en eenmalig als nieuwsbriefabonnee:in. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Uitschrijving is te allen tijde mogelijk.

Uw voordelen:
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Opwindend nieuws
  • Nuttige tips
  • Nieuwe producten