Ons magazijn is in beweging!

Er kunnen momenteel vertragingen optreden. Je kunt er zeker van zijn dat we ervoor zorgen dat je goederen zo snel mogelijk worden geleverd.

Bedankt voor je begrip!

Wegwerp- en herbruikbare verpakkingen voor de zomerh

De zomer is de tijd voor activiteiten. Zonnige dagen en lange avonden nodigen je uit om door stadscentra te slenteren of de hele dag in het zwembad of aan het strand door te brengen, of om tot rust te komen tijdens een excursie op het platteland. Het is ook de tijd voor evenementen. Festivals en sightseeingdagen lokken je met muziek, spannende ervaringen en goed humeur. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de juiste catering. IJs en koele drankjes verfrissen je en lichte snacks versterken je. In onze winkel vind je de juiste verpakking voor het zomerseizoen, of het nu een strandkiosk of een foodtruck is.

Wil je meer weten over het thema hergebruik? Voor meer informatie, bezoek direct onze fabrikant, Häppy Compagnie!

Duurzaam verfrissend: Bekers en rietjes

De zomerhitte zorgt voor zin in koele drankjes. In onze winkel vind je een breed assortiment aan bekers en rietjes voor je sprankelende zomerdranken. We bieden kartonnen bekers aan uit FSC®-gecertificeerde productie met een inhoud van 200 ml tot 500 ml met bijpassende deksels in wit en bruin. Ze zijn bestand tegen temperaturen van -40 tot 105°C en zijn dus net zo geschikt voor ijskoude cocktails als voor de klassieke coffee to go. Daarnaast vind je bij ons ook herbruikbare bekers van transparant polypropyleen. Voor extra drinkplezier voor jong en oud bieden onze papieren rietjes in lengtes van 15 cm tot 23 cm in chique zwart of speelse pastelkleuren. Als je jouw salades, smoothies en koude gerechten passend wilt presenteren, bieden wij ook PLA-heldere bekers aan met een inhoud van 200 tot 500 ml met bijpassende dome-deksels. Het bioplastic is geschikt voor voedsel tot temperaturen van 40°C. 

Er komt veel op deze borden: Wegwerpborden en -schalen

Op de voedselkraam op het stadsfestival of bij de catering op het bedrijfsfeest zijn lichte en breukvaste wegwerpserviezen ideaal. Onze wegwerpschalen en -borden en houtsuikerriet en palmblad zijn niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd. Bij ons vind je een brede selectie van maten in rond en vierkant, passend bij je aanbod van gerechten. Voor warme en koude gerechten zijn onze kartonnen borden en kartonnen schalen geschikt. Dankzij een milieuvriendelijke dispersiebarrière zijn ze beschermd tegen doorweken door vloeistoffen of vette gerechten. Voor licht vette gerechten zijn onze kartonnen snackkommen in bruin daarentegen geschikt.

Natuurlijk hebben we ook producten voor hete en vette gerechten. Onze schalen en borden van houtvezel zijn een milieuvriendelijker alternatief voor piepschuim en zijn afkomstig uit FSC®-gecertificeerde productie. Ook een optie zijn onze producten van bagasse, een bijproduct van de suikerrietverwerking. Naast traditionele borden bieden we ook dipschalen en meerkamerborden aan voor volledige menu's. Een rustieke, natuurlijke look biedt ons hoogwaardige, gecertificeerde Palmware® uit India. Ook hier bieden we borden, schalen, dipschalen en meerkamerborden aan voor veelzijdig gebruik. Al onze wegwerpproducten zijn stapelbaar en gemakkelijk te vervoeren en biologisch afbreekbaar.

Milieuvriendelijk Bestek

Om je klanten je heerlijke creaties van bord naar mond te laten brengen, heb je natuurlijk het juiste bestek nodig. Voor complete maaltijden hebben we houten bestek (messen, vorken, lepels) op voorraad, die dankzij hun biologische coating een aangenaam mondgevoel geven. Ook bieden we tweepuntige frietvorken van hout en ijslepels aan. Sinds dit jaar hebben we ook papieren ijslepels in bruin en wit in het assortiment. Door het dichtgeperste papier blijven ze vormvast en zorgen ook voor een aangenaam mondgevoel. Alles schoon houden je klanten met onze ongebleekte papieren servetten van 100% gerecycled papier. Deze zijn verkrijgbaar in één- en tweelaags in verschillende rechthoekige vormen van 20x20 cm tot 40x40 cm, met en zonder vouw. Als alternatief vind je ook tweelaagse, witte servetten met een subtiele randversiering.

Maak van de herbruikbare verplichting een keuze: Herbruikbare schalen en borden

Sinds dit jaar is de verplichting om herbruikbare opties aan te bieden ook van toepassing op evenementen. Met de producten uit onze "Häppy Box"-reeks overwin je deze uitdaging en draag je aanzienlijk bij aan de milieu- en klimaatbescherming. De schalen en borden zijn gemaakt van een Biocompound van hernieuwbare grondstoffen met hout uit FSC®-gecertificeerde productie. Ze zijn vaatwasserbestendig en geschikt voor de magnetron en worden in Europa geproduceerd. Naast schalen in de maten 650 en 1000 ml bieden we ook meercompartimenten-maaltijdborden aan. Onze herbruikbare producten zijn verkrijgbaar in de kleuren cashew/crèmewit, spinazie/donkergroen, karamel/bruin en peper/grijs. Nieuw dit jaar is onze tableware in peper/grijs met borden en snackschalen.